Hirdetés

[MOZi] Edward Norton lesz az új Hulk

|

Az Marvel Studio a mai napon bejelentette, hogy megszületett a megállapodás köztük és Edward Norton (Amerikai história X, Harcosok klubja) között, miszerint a színész fogja játszani Bruce Banner szerepét a következő Hulk filmben, a The Incredible Hulk-ban.

Hirdetés

A film rendezője az a Louis Leterrier lesz, aki a két Szállító filmet is elkövette. A forgatókönyvet az a Zak Penn írta, aki az X-men 2. és 3. részének forgatókönyvén is dolgozott. Norton egyébként Eric Bana szerepét veszi át, aki már szintén játszotta a nagydarab zöld szörnyet a 2003-as Ang Lee Hulk projectben. A filmet annak ellenére leforgatják, hogy az előző mozi nem éppen mondható sikeresnek, azaz a Marvel legkisebb nyereséget hozó vállalkozása volt. A történet Banner menekülésével nyit, aki időt próbál nyerni ahhoz, hogy ki tudja magát gyógyítani a kórból, ami a zöld őrületté változtatja időről időre. A Marvell produkciós vezetője Kevin Feige szerint Norton nagyszerű választás volt, mivel az egyik legjobb karakter színész, akit ismer és a tehetsége csakis javára válhat a filmnek. Az Universal Studio áltat gondozott filmet előre láthatólag 2008. június 13-án láthatjuk a moziban. Remélem, hogy nem péntekre esik majd a premier napja. :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)