Hirdetés

[MOZI] Egyezség agyagba vésve?

|

Miután a Dreamworks januárban kirúgta a Wallace és Gromit sorozat animátorait, két hónapos tárgyalások után az Aardman Features aláírt egy három éves szerződést a Sony Pictures Entertainment-el.

Hirdetés

Michael Lynton, az SPE elnöke elmondása szerint, az Aardman Features továbbra is elismert csoportosulás a világ minden pontján. Hisznek abban az erőben, amit az egyedi történetmesélésük, különleges humoruk, fogékonyságuk és stílusuk közvetít. Továbbá azt is elmondták, hogy hosszútávra terveznek a csapattal és nem csak egy project erejéig. Az Aardman Features utolsó munkáját, az Elvitte a vizet nagy bukásnak könyvelték el, holott közel 157 millió dollárt hozott világviszonylatban. Az angol animátoroknak ez volt az első filmjük, amit az új, úgynevezett claymotion technikájukkal forgattak. Vállvetve a SPE-vel, a többszörös Oscar díjas csapatot immár semmi se akadályozza meg abban, hogy újabb, különleges animációs filmekkel lepjék meg a közönséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)