Hirdetés

[MOZi] Eric Bana véletlen időutazásai

|

Audrey Niffenegger bestelleréből film készül. A regény tavaly Magyarországon is megjelent „Az időutazó felesége” címen, az Ulpius-ház kiadásában.

Hirdetés

A film két főszereplőjét Eric Bana (Hulk) és Rachel Macadams alakítja. A történet röviden egy chicagói könyvtárosról szól, aki egy genetikai hiba következményeként képes az időben utazni. Sajnos azonban nem tudja befolyásolni képességét, hanem ez óhatatlanul bekövetkezik, ha valamilyen kényszerrel, vagy erőszakkal szembesül. Bár a „betegsége” azzal jár, hogy hosszú időkre el-eltűnik, mégis megpróbál felépíteni egy életet az asszonnyal, akit szeret. A forgatás augusztusban kezdődik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)