Hirdetés

[MOZi] Esti egyveleg

|

A közel- és távoljövő ígéretesebb filmjei közül némelyikből előkerültek vadiúj képségek... Egész jók, mondhatni nem rosszak! :) Day after tomorrow (Holnapután) Ezt a katasztrófafilmet (hivatalosan akció/sci-fi/thriller) Roland Emmerich jegyzi, s egy alternatív jövőképet mutat be. Moziba járók valószínűleg már találkoztak a szinkronizált - büntetős - előzetesével. Ők pedig már azt is tudják, hogy május 27-én (egy nappal az amerikai premier előtt!) jön el hozzánk az a bizonyos nap, mikor bemutatják a filmet.

I, Robot Ez is egy sci-fi/thriller. Rendezője Alex Proyas, magyar premierje egyelőre ismeretlen, de én nyár végére tippelek. Itt van egy pici előzetes, de most a képek fontosabbak:
Végére maradt egy kis csemege. Múltkor csak egy szem pici képet tudtam Nektek mutatni a Disney jövőre várható családi animációs filmjéből, a Chicken Little-ből, de most már - a Pixar rövidfilmjével, a Boundin'-nal egyetemben - tudok mást is. Íme! Szerintem cuki lesz, vajon milyen történetet találnak ki... :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)