Hirdetés

[MOZi] Evangeline Lilly és a Halál

|

John Malkovich, Evangeline Lilly (Lost) és Romain Duris is csatlakozott Gilles Bourdos új filmjének az Afterwards-nak a szereplőgárdájához, ami egy természetfeletti témákat boncolgató thriller lesz.

Hirdetés

Akinek a rendező neve nem ugrik be elsőnek, az nem véletlen, mivel a 44 éves rendezőnek nem volt még olyan komolyabb egész estés filmje, amit európán kívül is vetítettek volna. A project forgatókönyvét maga Gilles írja, Guillaume Musso egyik novellája alapján. A történet szerint, Duris egy munkamániás ügyvédet fog alakítani, aki egyre jobban eltávolodik feleségétől (Lilly) és az egyik szürke hétköznapon összefut egy különös és titokzatos orvossal (Malkovich) aki, állítása szerint, meg tudja jósolni a emberek halálának módját és körülményét. Hogy ez milyen bonyodalmakat fog szülni, arról még nincs információ, de az már biztos, hogy a film csak a jövő év folyamán fog mozikba kerülni. Az illusztris szereplőgárda és az érdekes alapszituáció alapján egy igen kellemes thriller van készülőben, amire érdemes lesz odafigyelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)