Hirdetés

[MOZi] Felbérelték Frank Miller Roninját

|

A minap jelentette be a Warner Bros, hogy a 300 után egy újabb Frank Miller képregény megfilmesítési jogaira tették rá a kezüket, aminek a címe nem más, mint a Ronin.

Hirdetés

A projectről eddig még nem sok mindent lehet tudni, de azt rebesgetik, hogy a film direktora Sylvain White lesz. A történet középpontjában egy ronin(felbérelhető szamuráj) lesz, aki halála után reinkarnálódik, és a nem túl távoli, de annál sivárabb jövőben éled újjá, New York frakciók által szabdalt és mutáns lakta városában. Egy célja van csupán hősünknek. Megtalálni a misztikus kardod, amiről a legendák mesélnek és rendet tenni a jövő zavaros világában. Miller ezen képregényének a megvalósítása és látványa eltér a 300-étól. White pont ezért tartja érdekesnek a projectet. „ A képek világa annyira sűrű, más és sötét hogy komoly munka lesz átültetni a vászonra, de állok elébe”. Mivel a képregény igen tömör, de mégis hosszú, így nem száz százalékos átültetésről beszélhetünk, hanem egy kivonatolt változatot visznek majd a vászonra, de nem kell aggódni, mivel teljes mértékben a képregény alapján készítik majd a filmet, átvéve annak cselekményét is. Hogy mikorra várható a mozi, arról még nincs információ, de látva a 300 döbbenetes sikerét, azt hiszem érdemes lesz rá várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)