Hirdetés

[MOZi] Flyboys - a filmmel egy időben játék is!

|

A WarBirds TotalSims sorozatról elhíresült iEntertainment Network bejelentette, hogy hamarosan elkészül első MMO játéka, mely a szeptember 22-én mozikba kerülő Flyboys című akció-kalandfilm világában játszódik.

Hirdetés

Az MGM gondozásában készülő film magyar premeirje egyelőre nem ismert, de az már biztos, hogy a történet alapján készülő játék egyjátékos küldetések mellett online mókát is tartalmaz majd. Egy Nieuport 17-es óriásrepülő pilótájaként kell majd helyt állnunk az első világháború idején. A küldetések akcióban is bővelkedni fognak.

A Flyboys Squadrons címre hallgató játékból szeptember 7-én egy demó is érkezik, amit a www.flyboysgame.com oldalon történő regisztrációt követően lehet letölteni. Tizenöt szingli küldetés mellett egy hónapnyi ingyenes online játékot is tartalmaz az alkotás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)