Hirdetés

[MOZi] Fogságba kerülsz te is!

|

Mostanában szinte reneszánszukat élik a tini thrillerek és töretlen erővel ostromolják a bevételi listák élét. A mai nap kikerült az első exkluzív trailer a Captivity névre keresztelt filmből, ami szintén a kitaposott ösvényt fogja végigjárni.

Hirdetés

A film különlegességét az adja, hogy a különböző leírások szerint egy korántsem könnyed mozival lesz dolgunk. Kőkemény pszihotriller elemek és egy jókora klausztrofóbiás adalék fogja megízesíteni a filmet. A filmet Roland Joffé rendezi, akinek az előző munkája, a Vatel, még az Oscar jelölésig is eljutott. A főszerepben pedig az elbűvölő Elisha Cuthbertet láthatjuk majd. A többit pedig megtudhatjátok a trailerből… kellemes borzongást hozzá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)