Hirdetés

[MOZI] Friss, (csont)ropogós Rambo trailer!

|

Nemrég írtunk a negyedik Rambo filmről és máris egy újabb trailer került fel a netre a jó öreg Sly vérgőzös filmjéből!

Hirdetés

A Rambo: To Hell and Back legújabb trailere sokkal hosszabb, kidolgozottabb és többek között az is kiderül belőle, hogy Stallone még beszélni is fog a filmben! (Igaz, rambós szokásához híven csak párszavas mondatokban…) Az még ugyan mindig nem derült ki teljesen, hogy szegény bajszos thaiföldi katonával pontosan mi történt, miután Rambo lassan megjelent a háta mögött, és egy jó nagyot nyesett katonai késével, viszont sok újabb jelenetet láthatunk már ebben a két és fél perces trailerben. Stallonét valószínűleg most sem terjesztik fel béke Nobel-díjra, sőt, még az Oscar-díjjal kapcsolatban is kétségeim vannak, de a trailer alapján valószínűleg jól fogunk szórakozni, amikor a január 25.-én kijön a film, csak kóla és pattogatott kukorica legyen kéznél…

rambotrailer_k.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)