Hirdetés

[MOZi] Harry Potter 4

|

A - véleményem szerint szörnyen tehetségtelen - Daniel Radcliffe által alakított varázslótanonc novemberben ismég meghódítja a mozik pénztárát, hiszen akkor mutatják be az amerikai filmszínházak a Tűz Serlege alcímű negyedik epizódot. Aki nem olvasta a könyvet, annak elárulom, hogy hősünknek ebben a részben a Trimágus Tusa megpróbáltatásait kell átvészelnie, ám nem ez lesz a legnehezebb rá váró feladat. A szerelem is megkörnyékezi, a szívét meghódító Cho Chang (a vásznon Katie Leung játssza) is feltűnik a videóban - nézzétek meg jól! ;) Nah, nem is húzom tovább nagyon drága időtöket, klikkelni ide, de izibe!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)