Hirdetés

[MOZi] Harry Potter 4 Trailer!!!

|

Iggeeeeen!!! A GameStar olvasók egy része hozzám hasonlóan kitörő örömmel, a többiek undorral fogadják majd a következő hírt: megérkezett a Harry Potter és a Tűz Serlege új, királyságos előzetese! Úgy tűnik, a darkos hangulat eltűnt Alfonso Cuaronnal együtt, de itt van nekünk a 'Mona Lisa mososolya' rendezője, Mike Newell, aki - a trailerből ítélve - inkább kalandfilmes elemekkel dúsítja Rowling könyvének adaptációját. Akinek ez nem tetszik, annak már csak Emma Watsont és Katie Leung-ot tudom ajánlani, akik Hermione Granger és Cho Chang megformálói lesznek a filmvásznon - jó szórakozást! ;) U.I.: BONCCSAD-TŐCCSED!!!!

HARRY POTTER 4 TRAILER
(Movie - 9,39MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)