Hirdetés

[MOZi] Hellboy trailer

|

Erről az elég jónak ígérkező filmről már említést tettünk, akkor is egy trailerrel kapcsolatban, ám azóta akadt egy újabb előzetes is. Sajnos magyar premierről még nincs infónk, de én nyárra tippelek. Lessetek bele és döntsétek el, érdemes lesz-e jegyet váltani rá...!

  • Hellboy Trailer 2 (High)
  • Hellboy Trailer 2 (Letöltés) A hazánkba augusztus 19-én érkező Pókember 2-ből is láthattunk már részleteket; azóta készült egy új filmbemutató, amit azonban sajnos még nem tudunk megmutatni, de hamarosan remélhetőleg igen. Addig is kitalálták a Sonynál, hogy nyomatni kellene valamit, úgyhogy végülis ezekre a 'webizódokra' jutottak. Nehéz lenne elmondani, hogy pontosan mit is alkot ez a rövid sorozat, de valójában nem sokat mondanak. Azért egyszer meg lehet őket nézni.

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)