Hirdetés

[MOZi] Hitman szerelmes lesz?

|

Mindenki örömére a kopasz bérgyilkosunkról szóló filmet már javában forgatják, és a mai nap a Twentieth Century Fox kiszivárogtatott néhány plusz információt a készülő produkcióról.

Hirdetés

A hivatalos jelentés szerint 47-es ügynökünk az egyik legjobban képzett profi bérgyilkos, akit csak fel lehet bérelni, legkomolyabb fegyverei pedig a magabiztossága és a munka iránti elszántsága lesz. A 47-es szám a nyakán lévő vonalkódnak az utolsó két jegye, ami az egyetlen ismert neve is egyben. A történet szerint egy politikai hatalomátvételbe vonják be bérgyilkosunkat, de felültetik és a vadászból vad lesz. Nyomában a teljes orosz hadsereggel és az Interpolal Kelet-Európába menekül, miközben azon dolgozik, hogy felgöngyölítse a szálakat és megtalálja azt, aki tőrbe csalta őt. De hogy még nehezebb legyen a dolga, egy gyönyörű hölgy is a képbe kerül, akihez furcsa, számára eddig ismeretlen, érzelmi szálak kezdik el kötni. Azt már tudjuk, hogy a 47-es szerepében Timothy Olyphant lesz látható, továbbá feltűnik a vásznon Dougray Scott (Mission: Impossible II), Olga Kurylenko (Paris szeretlek), Robert Knepper (Szökés), Ulrich Thomsen (Születésnap) és Michael Offei (Casino Royale) is. A forgatások nagy része Szófiában zajlik majd, Bulgáriában. A film várható premiere ez év októberének 12. napjára esik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)