Hirdetés

[MOZi] Jelentés a 2007-es MTV Movie Awardsról

|

Mint minden évben, idén is megrendezésre került a népszerű zene csatorna, az MTV éves filmes gálája, az MTV movie awards, ahol az év legnagyobb sikerfilmjeit és a bennük résztvevőket díjazták. Az idei gála is tartogatott meglepetéseket a filmrajongóknak.

Hirdetés

A show abszolút győztese Johnny Depp volt, akit Jack Sparrow kapitány megformálása okán jelöltek, és meg is kapta az arany popcorn díjat Jerry Bruckheimerrel, a Karib Tenger Kalózai filmek producerével, vállvetve. A másik nagy nyertes Mike Myers volt, aki megkapta az MTV Generations díjat sokéves munkájának elismeréséül, Sacha Baron Cohen pedig nem kevesebb, mint 2 díjjal távozhatott a díjátadóról, azaz az egyik díjat Borat kapta, de ő nem tudott megjelenni az átadón. Jack Nicholson pedig mint a legjobb bűnöző távozhatott a gáláról a Téglában nyújtott alakításáért. A legjobb harcos díját pedig a marcona Leonidas, azaz Gerard Butler zsebelhette be a meggyőző alakításával a monumentális 300-ban. A legjobb felfedezett színész Will Smith fia, Jaden Smith lett, aki az apjával játszott együtt a Boldogság nyomában című filmben. A show legnagyobb attrakciója, a még be nem mutatott Transformers film és az abból mutatott részletekvoltak, amik annyira meggyőzték a közönséget, hogy a Legjobb, eddig még le nem vetített film díjával lett gazdagabb Bay filmje.

Katt a kpre, hogy megnzhess nhny felvtelt az tadrl!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)