Hirdetés

[MOZi] Jobb, ha nem alszol el!

|

A Warner Bros. ma közre adta új filmjének, az Invasion-re elkeresztelt sci-fi thrillerének hivatalos poszterét. Olyan nagy színészek közreműködtek a projectben, mint Nicole Kidman vagy Danial Craig.

Hirdetés

Az augusztus 17-én nyitó film egy olyan rémálomszerű világba kalauzol el minket, ahol az egyetlen esély az életben maradásra az, ha ébren maradunk. Egy űrhajó különös lezuhanása után felmerül az emberekben a gyanú, hogy valami volt a gépen, ami nem erről a bolygóról származik. Bárki, aki kapcsolatba lépett a hajó roncsával, annak a személyisége szinte azonnal megváltozott valamiféle megmagyarázhatatlan okból. A két washingtoni pszichológus Carol Bennel(Kidman) és Ban Drisscol(Craig) jön rá a szörnyű titokra, miszerint az idegen lények akkor támadják meg az embert, amikor alszanak, megváltoztatva ezzel örökre a személyiségüket. A fertőzés egyre nagyobb méreteket ölt, kitör a járvány és szinte senkiben se lehet megbízni ezek után. Carol egyetlen esélye arra, hogy megmentse az otthon rekedt fiát és a Földet az, hogy ébren marad, amíg meg nem találja az ellenszert. Trailer még nincs a filmből, de ha lesz, nyomban közzé tesszük. Kellemes filmnek ígérkezik.

Katt a képre, hogy elérd a posztert!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)