Hirdetés

[MOZi] Képek a Nemzet Aranya 2 forgatásáról

|

A mai nap kikerült pár kép, a Walt Disney új produkciójának, a Nemzet Aranya 2 forgatásáról.

Hirdetés

Az előző rész sikere alapján szinte borítékolható volt, hogy a filmnek lesz folytatása. A Titkok Könyvén kivétel nélkül a régi stáb dolgozik. A főszerepben ismét Nicholas Cage és Diane Krueger hajszolja a kincseket és rejtélyeket. A szereplő gárda olyan nagy nevekkel egészült ki, mint Ed Harris, vagy Helen Mirren a friss Oscar díjas színésznő és sokak örömére Harvey Keitel is visszatér a folytatásban. A sztori megírásában maga Ted Elliott segédkezett, akihez a Disney új siker trilógiája, a Karib tenger kalózai is köthető. Jon Turteltaub bizakodó. Elmondása szerint Ted Elliottal a fedélzeten és egy ilyen kiváló szereplőgárdával a siker garantált. Ha csak az első rész színvonalát hozzák, akkor is egy kiváló kalandfilmmel gazdagodunk idén decemberben, amikor is a mozikba kerül a Titkok Könyve. A képeket ITT nézhetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)