Hirdetés

[MOZi] Kill Bill vol. 2 Teaser!

|

A ComingSoon.Net jóvoltából most megtudhatjátok, hogy Quentin Tarantino mester új szamurájos filmjének (pontosabban annak második felének vagy darabjának), a Kill Bill - Második Résznek elkészült az első, előzetesnek nevezhető bemutatója, mely ugyan nagyon hangulatos, ámde rövid és nem sokkal többet tudunk meg annál, hogy bizony a Menyasszony még mindig meg akarja ölni ex-főnökét, Billt... Sajnos egyelőre csak annyi biztos, hogy a világon mindenütt csúszni fog a film mozibemutatója, de magyar premierről még nincs információ. Én tavasz végére/nyár elejére tippelnék. Nos, a fenti linkről kicsit nehézkesen lehet megtekinteni a QuickTime előzetest, de némi trükközéssel az okos felhasználó eljuthat ide... :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)