Hirdetés

[MOZi] Kör 2 még idén

|

Kevesen tudják, hogy a 2002-es év nagysikerű horror-thriller filmje, a Kör (The Ring) valójában egy távolkeleten készített trilógia első részének feldolgozása, s épp sikerének köszönhetően a DreamWorks filmstódió úgy döntött, leforgatják a második részt is. Érdekesség, hogy ezúttal már nem Gore Verbinski ül a rendezői székbe, hanem Hideo Nakata, vagyis ezt a részt sem szabad kihagyni a műfaj kedvelőinek. Nekem az a véleményem, hogy érdemes elrángatni azokat is moziba, akik kicsit "rettegnek a rettegős filmektől" :) A főszereplő továbbra is a szőke Naomi Watts leszen... Egyes források szerint még csak most májusban kezdődik el a forgatás az oregonbeli Astoriában, de az amcsiknak már idén november 10-én be akarják mutatni. (Thanks: Dino)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)