Hirdetés

[MOZi] Lehullt a lepel az új Bond lányról!

|

Alig csendesült el a hírverés a Casino Royal körül, máris folynak a találgatások a következő Bond filmről. Eddig még csak az a biztos, hogy lesz folytatás, de a munkálatok annyira kezdetleges fázisban eledzenek, hogy még a címe sincs meghatározva a filmnek.

Hirdetés

Azonban a mai nap jelentették be azt, hogy nagy valószínűséggel a jazz-soul énekes Amy Winehouse lesz a következő Bond lány. Barbara Broccoli, a Bond sorozat egyik producere szerint azért ajánlották fel a lehetőséget Amynek, mivel természetes szépsége a régi idők Bond lányait idézik, ráadásul a hölgy Back to Black című új albuma is elnyerte a tetszését. Sajnos több infók nincs a folytatásról, de amint lesz, azonnal megosztjuk veletek. Addig is nézegessétek miss Winehouse khm, régi időket idéző szépségét :D

Katt a kpre, ha rdekel a tbbi :P
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)