Hirdetés

[MOZi] Live Free or Die Hard új trailer

|

Idén nyáron, a nyúzott, folyton összekoszolt fehér trikót viselő szuperzsaru, John McClane ismét visszatér a vászonra, hogy megmentse a világot, azaz az Egyesült Államokat. A napokban egy új trailer is napvilágot látott, amit akár HD minőségben is megtekinthetünk.

Hirdetés

Sajnos a rendezői székben most nem John McTiernan foglal helyet, hanem az ifjú, feltörekvő kollégája, Len Wiseman, aki a két Underworld filmet jegyzi. A történet szerint az USA-ra ismét lecsapnak a rosszfiúk, ráadásul nem kisebb céllal, minthogy megbénítsák a szuperhatalom gazdasági életét, mindezt állandósult hacker támadásokkal és internetes bűntényekkel. A kormány egyszerűen nem tud mit kezdeni ezzel a modern hadviseléssel, ezért úgy döntenek, hogy elővesznek valami régimódit, a kőkemény és nyúzott, mindig másnapos McClanet. A filmben olyan sztárok vállaltak szerepet, mint a kultrendező Kevin Smith, vagy a mostanában kopasz bérgyilkosként tevékenykedő Timothy Olyphant. A sorozat eddigi részei arra engednek következteti, hogy ismét egy régi vágású, tömény akciófilmet fogunk kapni, megfűszerezve McClane ellenállhatatlan karakterével és poénjaival. A trailert itt nézhetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)