Hirdetés

[MOZi] Lucas 'új' filmje

|

George Lucas rendezésében bemutatjuk a THX 1138 című régi-új dráma/sci-fi-t. Lucas a társ forgatókönyv-író is egyben, s ez az ő Director's Cut kiadása lesz, vagyis újravágta az egészet. Lucas most ilyen hangulatban lehet, hisz ugyanezt csinálta szinte az összes nagyobb filmjével... :) A történet egy alternatív jövőben játszódik, ahol az embereket számok alapján azonosítják (na, mert most nem? mire van a személyi szám? :D), ám napi 24 órás megfigyelés alatt is tartják mindet. Ennek okai egyelőre homályosak, ám természetesen most is akadnak lázadó típusúak, akik megválthatják a világot, de az is lehet, hogy csak rontanak a helyzeten. Majd meglátjuk. Addig is nézzétek meg az előzetesét. A képi világa fantasztikusan patetikus és depresszív. Elvileg már őszre megérkezik a kiválasztott mozikba.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)