Hirdetés

[MOZI] Mégis lesz Hobbit film?

|

A Gyűrűk Ura trilógia előtörténetének is nevezhető Hobbit (hazánkban Babó) továbbra is kiváló alapanyag egy filmhez.

Hirdetés

Tisztában van ezzel a Lord of the Rings filmeket pátyolgató New Line Cinema is, s nem hagyná veszni a benne rejlő dollár százmilliókat. Az Entertainment Weekly jelentése szerint bennfentesek megerősítették, hogy Peter Jackson rendező és a filmstúdió egyaránt igyekszik enyhíteni a közöttük kialakult feszült légkört, hogy még az évtized vége előtt filmvászonra álmodják Tolkien mesterművét. Ugyanezen források szerint, ha végül egyezségre is jutnak a felek, akkor sem biztos, hogy az elfoglalt rendezőnek lesz ideje megcsinálni a filmet. Az tűnik az egyik legvalószínűbb megoldásnak, hogy executive producerként, a háttérből mozgatva a szálakat szólhat majd bele a film alakulásába.
Reméljük, hogy A Babó néhány éven belül frontális támadást indít a filmszínházak ellen, s legalább Peter Jackson ezen álma megvalósul, ha már a Halo film még születése előtt elhalálozott.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)