Hirdetés

[MOZi] Mégsem halott a Halo film

|

Bár a Fox és a Universal kilépett a Halo mozi fejlesztéséből, Peter Jackson és a Microsoft mégsem mondanak le a filmről.

Hirdetés

Ugyan a fenti két stúdió támogatásának megvonása komoly pénzügyi érvágás a projektnek, a mozi készítése tovább folytatódik (mondjuk ha pénzre van szükség, a Microsoftnak nyilván nem kell a szomszédtól kölcsönkérnie). A Peter Jackson által is alapított két stúdió, a Weta Digital és a Weta Workshop nyakig el vannak merülve az előzetes munkálatokban. Mivel nekik komoly közük volt a rendező előző A-kategóriás filmjeihez (Gyűrűk Ura trilógia és King Kong) is, bizonyára nem fognak kontár munkát végezni, így a Halo-rajongók örülhetnek a hírnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)