Hirdetés

[MOZI] Naomi Watts az új Madarakban

|

A szép szőke színésznőt döfködik majd a címszereplő szárnyasok Alfred Hitchcok híres filmjének remake-jében.

Hirdetés

Ez a film 1963-ban készült és a Psycho után Hitchcock második leghíresebb filmje. Az eredeti novellát egyébként egy Daphne Du Maurier nevű úriember követte el és az Universal most ezt a művet adaptálja, tehát – állítólag – nem szimplán copy paste-olja Hitchcock alkotását, mint azt a (borzalmasan tré) Psycho remake-ben láthattuk. A rendező Martin Campbell, aki James Bond filmjeiről híres (például: Goldeneye, Casino Royale). Kissé szkeptikus vagyok, de meglátjuk…

A Naomi Watts-szal való összehasonlításhoz felraktam egy jelenetet az eredeti filmből, ahol éppen az eredeti női főszereplőt, Tippi Hedrent támadják a madarak: csak akkor nézzétek meg, ha nem bánjátok a SPOILERT!

naomi_watts_lace_top_1_k.jpg
naomi_watts_unor_2006_2_k.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)