Hirdetés

[MOZi] Nem lesz kviddics a Harry Potter 5-ben?

|

A Dark Horizons információi szerint a Harry Potter és a Főnix rendje című Rowling-regény filmváltozatából kivágják a kviddiccsel foglalkozó jeleneteket.

Hirdetés

A könyvsorozat eddigi leghosszabb epizódja (800 oldal körül) egyértelműen nem vihető filmre olyan mechanikával, mint ahogy az az első két rész esetében megoldható volt. Mindenképp módosításokra és kivágásokra van szükség ahhoz, hogy egy élvezhető film készülhessen belőle. Ez volt a Warner vezetőinek magyarázata. Sajnos azonban így kimaradnak Ronald Weasly rajongói abból az élvezetből, hogy láthatják a vörös hajú srácot meccsen játszani. Ebben a részben ül ugyanis először seprűre versenyből.

Az ötödik Harry Potter-film forgatása a következő hónapban befejeződhet. A mozis premierre jövő júliusig biztosan várnunk kell. Thanks ATIPinkshit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)