Hirdetés

[MOZI] Peter Jackson még mindig bizakodik a Halo filmben

|

Eddig úgy volt, hogy a Bungie letett a Halo megfilmesítéséről, de Peter Jackson még mindig bizakodik a film elkészülésében.

Hirdetés

A Stuff.co.nz nevezetű különböző médiákkal foglalkozó oldal ugyan más témakörről kérdezte a rendezőt, de a beszélgetés vége fele szóba került a Halo film lehetséges koncepciója. Jackson, aki még mindig a project fő producere lenne, elárulta, a stúdiók nagy valószínűség szerint rá fognak kapni az ötletre szeptemberben, amikor a Halo harmadik része megjelenik. Jackson továbbá azt is kijelentette, csak akkor hajlandó ismét ezen a projecten dolgozni, ha a rendezői székben Neill Blomkampot láthatjuk. Blomkamp úr, aki eredetileg is rendezte volna a Halo filmet, mielőtt a támogatást megvonták volna, eddig egyébként csak rövidfilmekkel és reklámokkal dolgozott, de munkássága mély benyomást tett Jacksonra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)