Hirdetés

[MOZi] Pókember 3, 4, 5, 6?

|

Sam Raimi, a tegnap adott interjújában elárulta, hogy a Sony Pictures nem csak, hogy elkészíti a Pókember sorozat negyedik részét, hanem még további két folytatást is terveznek.

Hirdetés

Arról már régebben beszámoltunk, hogy Raimi valószínűleg nem fog visszatérni a Pókember folytatások direktori székébe és ennek most is hangot adott. Elmondása szerint még arra sincs szabad ideje, hogy egyáltalán elgondolkozzon azon, hogy eleget tegyen a felkérésnek és nem is feltételezi azt, hogy a Sony mindenképpen őt akarja majd a munkára. Egy kis érdekesség még a Pókember franchisetól. A Marvel megerősítette, hogy a filmek mellett egy Broadway musicalben is fel fog tűnni szuperhősünk, amit szintén a Sony fog támogatni. A darab rendezője Julie Taymor lesz, a szöveget és a zenét pedig nem más, mint a U2 frontembere, Bono és gitárosa a The Edge szerzi. A musical meghallgatásai nyárra esedékesek. Legközelebb a Pókemberrel május 4-én találkozhatunk, amikor a mozikba kerül a harmadik rész.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)