Hirdetés

[MOZi] Prey mozifilm készülne?

|

Nos szárnyra kaptak bizonyos pletykák, miszerint mozifilm készülne a Preyből. Az eredeti játék mellé ugyanis mind a PC-s és mind az Xbox 360-as verzióhoz mellékeltek egy promóciós kis űrlapot, melyen a "különös üzlet" cím alatt feltüntették a Prey eredeti zenéit tartalmazó lemez terjesztőjét a DirectSongot, egészen pontosan egy URL címet. Az oldalra belépve egy "titkos kódot" várnak tőlünk, mely a következő: prymvyscrnplycmng2007. Na már most ebből a kódból kezdtek el sokan következtetni arra, hogy csalafinta módon ebben a karakterhalmazban rejtették el a fejlesztők, hogy moziba is ellátogat a Prey mégpedig 2007-ben. Azonban erről egyelőre szó sincs. A fentieknek köszönhetően a Prey által megihletett zeneszerzők által komponált és előadott számok egyikét tölthetjük le teljesen ingyen. Mindezek ellenére a 3D Realms és a 2K Games is csak hallgat, se megerősítés nem érkezett, sem cáfolat. Egyelőre hagyják, hogy a pletyka a levegőben maradjon, egyelőre.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)