Hirdetés

[MOZi] Remélem, zavarok!

|

Az Életeken át rendezője, D.J. Caruso ismét egy thrillerrel jelentkezik, aminek a címe nem más, mint Disturbia.

Hirdetés

A filmben olyan nagy sztárok jelennek meg, mint Carrie-Anne Moss, vagy Neal Morse. A történet egy fiatal srácról (Shia Labeouf) szól, aki egy kisebb csínytevés miatt házi őrizetbe kerül kilencven napra. Mivel nincsen jobb dolga, és hogy teljen az idő, a környéken élők után kémkedik a szobája ablakából. Az egyik nap viszont rajta kapja a korántsem csúnya szomszédlány és valahogy sikerül egymásba gabalyodniuk. Na de korántsem ennyire sablon a történet. A nagy idill közepette ugyanis egy emberrablás szemtanúja lesz és mivel nem hagyhatja el a házat és a rendőrök sem hisznek neki, mert egy kis bajkeverőnek tartják, ezért úgy néz ki, hogy neki kell megoldania az ügyet. Az ügyet, ami percről percre egyre kegyetlenebbé és véresebbé válik. Talán emiatt a csavar miatt kaptam fel a fejem erre a trailerre. A történet és a szereplő gárda egy igen jó és izgalmas thrillert sejtet, ami az idei nyár egyik nagy meglepetése lehet. Kishazánkban május 10-én kerül bemutatásra. Addig is itt a bemutató és döntsétek el magatok, hogy megnézitek-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)