Hirdetés

[MOZi] Renaissance Trailer - Újszerű CGI

|

Megérkezett a Renaissance címre hallgató fekete-fehér komputeranimációs film bemutatója. Érdekesség, hogy az alkotást már vetítették Franciaországban, illetve Belgiumban, de a nemzetközi premierre várni kell még néhány hetet, esetleg hónapot. A történet szerint 2054-ben, Párizsban járunk, ahol már oly mértékű az elnyomás, hogy az emberek minden rezdülését figyelemmel kísérik. Ebben a rendezett káoszban működik az Avalon, egy óriáscég, amely olyasmit árul, amit a legkevésbé lehet már beszerezni ebben a világban: fiatalságot és szépséget. Természetesen vannak, akik a fennálló rendszert nem szívesen tűrik el...

RENAISSANCE TRAILER
(Movie - 7,67 MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)