Hirdetés

[MOZi] RotK Werkfilm

|

Lassan közeledik az újév, ami sokaknak a józanodást, a Gyűrűk Ura: A Király visszatér mozipremierjét és a GameStar Nyílt-napot vonja maga után (kb. ebben a sorrendben). A legelső pontban nem tudok segíteni, ugyanis valószínűleg rajtam se fognak tudni... :D A harmadikról már mindent tudtok (király lesz, óriási lesz, stb.) így marad az arany középszer. Akik nem bírnak sokáig várni, lessenek végig egy közel háromnegyed órás werkfilmet a WaroftheRing.Net jóvoltából, mely - ha nem is túl részletesen, de - végigmegy a főbb elemeken, amik egy film készítése során felmerülnek. Megtekintését azonban csak azoknak ajánlom, akiket nem zavar, ha új dolgokat hallhatnak/láthatnak, esetleg valamilyen módon (khm...) már látták is a filmet :) Szóval íme a 120 megás QT 'exkluzív riport'.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)