Hirdetés

[MOZi] Sin City - jön a TV-sorozat!

|

No, azért mindent csak sorjában! Ha emlékezetem nem csal, idén májusban került az amerikai mozik műsorára a Frank Miller fantasztikus képregényéből készült film Robert Roudrigez és Miller mester rendezésében (egy jelenet erejéig kedvenc direktorom, Quentin Tarantino is besegített). Ha minden jól megy, jövőre már a folytatásra válthatunk jegyet (a sztori adott, elvégre ha jól tudom Miller hét történetet vitt papírra a képregényekben, és ezekből csak hármat pakoltak be az első részbe), ám a legfrissebb hírek szerint ezt a Sin City TV-sorozat követi majd! Én kissé fenntartásokkal fogadom a dolgot, nem hiszem, hogy sikerül majd visszaadniuk azt az atmoszférát, hangulatot, amit Miller megteremtett, de reméljük, nem lesz igazam! Mindenesetre a készítőknek a kommentekben lehet ötleteket adni, elvégre ők is biztosan tőlünk szerzik a legfrissebb híreket. :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)