Hirdetés

[MOZi] Spielberg és Jackson vállvetve forgat

|

A minap Steven Spielberg és Peter Jackson bejelentette, hogy összeállnak három közös project erejéig, amiknek az alapja a közkedvelt belga tréfás képregény, a Tintin lesz. Mindketten rendezői és producerei is lesznek a moziknak, amiket a Dreamworks közismert társulata vesz gondjaiba.

Hirdetés

A film teljes mértékben három dimenziós számítógépes animációval fog készülni, ráadásul a karakterek kialakításában a képregény legendás rajzolója, Georges Remi is besegít. Miután elkészült az első, 20 perces próbafelvétel a készülő filmből, Spielberg teljesen ledöbbent. Elmondása szerint teljes mértékben élő személyeknek tűntek a karakterek, olyan szintű érzelem kifejezéssel, ami messze túl mutat a jelenlegi animációs filmeken. Persze ez nem véletlen, hiszen a két rendező akarta azt, hogy minél élethűbbek legyenek a szereplők, az anyagok és a hátterek. A fotorealisztikus ábrázolásnak köszönhetően a film egyáltalán nem fog rajzfilmes hangulatot sugározni. A képregény méltán kiérdemelt világhíre, a két profi rendező és az új, lélegzetelállító látványtechnika mind azt sugallja, hogy a három film eleve sikerre van ítélve. Hogy mikor kerülnek a mozikba, arról még nincs információ.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)