Hirdetés

[MOZI] Star Trek XI infók

|

J.J. Abrams és William Shatner nemrég nyilatkozott a még előkészületi fázisban lévő új Star Trek film kapcsán.

Hirdetés

A 11. Star Trek már nem folytatás lesz, mint az eddig részek, hanem az egész sorozat előzményének készül. Az interjú alanyok elmondták, hogy a forgatókönyv elkészült és a tervek szerint már semmi sem állhat a 2008-as bemutató elé. A rendező külön kiemelte, hogy aki nincs képben a Star Trek univerzummal kapcsolatban, az is élvezni fogja a filmet. Ahogy azt már pletykákból tudhattuk, a film az ifjú James T. Kirk és Spock még a Csillagflotta Akadémián történt találkozását dolgozza fel, azaz a két nagyszerű karakter első kalandjait. A rendező Shatnert is szeretné szerepeltetni a filmben, várhatóan találnak majd neki valamilyen szerepet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)