Hirdetés

[MOZi] Star Wars 7-8-9?!

|

Egyszer már volt szó róla, hogy lesz még három új rész. Bár én mindig is azt hittem, hogy a kiadó amint elér a harmadik részhez, azt mondja majd: az előbb elkészített három rész látványmegoldásai messze alulmaradnak a kor követelményeivel szemben, és újra feldolgozzák - de nem. Az IMDB értesülései szerint az Industrial Light and Magic dolgozóinak titoktartási nyilatkozatban kellett rögzíteniük, hogy nem beszélnek a 7., 8., illetve 9. részekről. Az egyik munkatársa a cégnek pedig megjegyezte: minek ezt tennie a kiadónak, ha nem lesz a jövőben újabb három rész? Ezzel finoman utalhatott valamire, amit ő már tud?!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)