Hirdetés

[MOZi] Superman szabadkozik

|

A Superman Returns-ben szereplő Brandon Routh (Superman) a minap bejelentette, hogy a franchise következő filmjének producerei hallgatnak a szép szóra és arra fognak törekedni, hogy ismét visszahozzák a Reeve filmekre jellemző izgalmas történetvezetést.

Hirdetés

Mivel sok negatív kritika érte őket a film lassúsága és vontatottsága miatt, ezért változtatniuk kell. A következő rész központjában Superman Lois Lane iránt érzett szerelme lesz, amit Lex Luthor fel is használ majd a köpenyes hősünk ellen. "Tudom, hogy a következő filmben sokkal több akció várható, és végre nem csak valamiért, hanem valakiért is küzdenem kell. Előtérbe fog kerülni a fizikai erő" mondta Routh a sajtónak. A színész több részletet nem árult el az új filmről, amit még el se kezdtek forgatni, de igen nagy erőkkel folynak a film pre-produkciós munkálatai. Minden esetre ez a bejelentés izgalomra és reményre ad okot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)