Hirdetés

[MOZI] Tim Burton új 3D-s munkái

|

Tim Burton a Karácsonyi lidércnyomás és az első Batman mozi rendezője épp a Sweeney Todd munkálataival van elfoglalva, de már új munkákon töri a fejét.

Hirdetés

Tim Burton jelenleg épp a Paramount/DreamWorks csapatának rendezi a Sweeney Todd-ot, ami karácsonykor kerül majd a filmszínházakba.

Miközben épp az utómunkálatokat végzi új filmjén, máris felmerült két új filmötlete, melyeket a Disney égisze alatt valósít majd meg.

tim_burton_the_corpse_bride1.jpg

Mindkét mozi a Karácsonyi lidércnyomás újragondolt változatához hasonlóan 3D-s verzióban készül el. Az első alkotás, melybe Burton belevág az Alice csodaországban lesz, mely az élőszereplős és a Beowulf-ban alkalmazott "performance capture" technikát ötvözi majd. A forgatókönyvet az a Linda Woolverton jegyzi majd, aki korábban az Oroszlánkirály és a Szépség és a szörnyeteget is papírra vetette.

A másik alkotás egy 1984-es Tim Burton féle rövidfilm remake-je lesz. A Frankenweenie egy, a halálból visszahozott kutyus történet meséli el. A mozi a hagyományos gyurmafilmes technikával készül majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)