Hirdetés

[MOZi] Tom Hanks a kódnak él?

|

A Da Vinci Kód tavalyi elsöprő sikere után szinte borítékolható volt az, hogy a Sony PE nem fog sokáig a babérjain ülni és egy újabb Dan Brown adaptációval fognak előállni a közel jövőben. Nos a jóslatok beváltak, zöld lámpát kapott az Angyalok és Démonok köré épített project.

Hirdetés

Akiva Goldsman, a Da Vinci Kód forgatókönyv írója már elkezdett az új filmen dolgozni. A kérdés csupán az volt, hogy Tom Hanks ismét elvállalja-e a mindkét könyvben feltűnő Robert Langdon szerepét. Mindenkit megnyugtatok, a színész óriás visszatér, hogy Hollywood történetének legnagyobb gázsiját bezsebelve ismét a kalandok nyomába eredjen. Ráadásul a jobbján nem más, mint a szupermodell Gisele Bundchen fog feltűnni, az olasz származású Vittoria szerepében. Az Angyalok és Démonok forgatása még idén nyáron megkezdődik, de hogy a film mikor jut el a mozikba, arról még nincs információ.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)