Hirdetés

[MOZi] Új Star Trek mozifilm?!

|

Az elmúlt napokban igen erőteljesen jelentek meg sorra pletykák a Star Trek legújabb mozifilmjével kapcsolatban. A Paramount egyelőre nem erősítette meg az információkat - szerencsére. Miért mondja azt egy Star Trek-fanatikus, hogy szerencsére? Nos, a tizenegyedik film alapötlete igencsak eltér attól, amelyet a nagyközönség várna, avagy ami beleillene az időrendbe. A szóbeszédek szerint a Star Trek XI a The Original Series-re épít majd, és Kirk, valamint Spock találkazása, első közös küldetése szolgál a film alapjául. A Nemesis után ez egy igen érdekes folytatás lenne... A film leendő producere, J.J. Abrams csupán annyival kommentálta az ügyet, hogy a tudtuk nélkül szivárogtak ki az információk, amelyeket nem erősíthet meg. Elmondása szerint megállapodást kötöttek, hogy egyelőre semmit nem árulnak el. Thanks Neton.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)