Hirdetés

[MOZi] Újabb Tomb Raider film készül!

|

Bizony, kedves feleim, a jelek szerint Angelina Jolie harmadszor is belebújik Lara Croft bőrébe (milyen jó bőr is az :)), sőt, egyes híresztelések szerint a jelenleg gyermekét váró színésznő már megkezdte az edzést, hogy a szülés után hamar visszanyerje alakját. A játékszéria a legutóbbi résszel újra a minőségi alkotások sorába került, ám az eddigi két film kritikai visszhangja nem volt túl fényes. Talán az új érkező itt is megtöri a jeget? Én kétlem, de még bármi történhet... Jolie neve egyébként felreppent több, jövőre tervezett folytatás mellett, például Robert Rodriguez zseniális Sin City-jének második (a 'Dame to kill for' című epizódban alakítaná Ava szerepét - aki olvasta a képregényt, szerintem egyetért velem abban, hogy teljesen megfelel erre a szerepre), és a George Clooney főszereplésével készített kaszinórabolgatós Ocean's sorozat harmadik, Ocean's Thirteen névre keresztelt epizódjánál.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)