Hirdetés

[MOZi] Uwe Boll nem maga rendezné a F.E.A.R.-t?!

|

Mint azt már jóideje tudjuk, Uwe Boll barátunk birtokolja a F.E.A.R. filmes jogait. Így nem tűnt merész feltételezésnek, hogy ő rendezi majd meg a filmet, mint tette azt már számos hasonló esetben. Nos, Hollywoodból jelentik, a filmet Stanley Tong rendezi. Tongot főként a Jackie Chan-filmekről ismerhetik a rajongók. Az ígéretek szerint a mozi bár a F.E.A.R. Effectet veszi alapjául, hű marad az eredeti ötlethez és játékhoz. A sztori szerint egy zsoldoscsapat kalandját kísérhetjük figyelemmel, akik feladata megtalálni egy iparmágnás lányát. A Shanghaitól Hong Kongon keresztül kitudjameddig elhúzódó rendezési helyszínlistával büszkélkedő film mintegy 25 millió dolláros összköltségvetésből gazdálkodhat. Mozikba kerülés 2007 végén, vagy 2008 elején. Továbbiak ezen az oldalon.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)