Hirdetés

[MOZi] Uwe Boll rendezné a Halo-t?!

|

Na neee! És szerencsére nem is! Az IMDb-n, a világ legnagyobb mozis adatbázisán, egész pontosan Uwe Boll adatlapján feltűnt egy elég érdekes cím: Halo. A filmes témákban jártasabbak nagyon jól tudják, hogy Boll bácsi a germán ördög valamilyen különleges tehetsége folytán eddigi összes videójáték-adaptációjával óriásit bukott. Valójában nem tudjuk a pontos bevételi adatokat, de az általános vélemény az, hogy jobb lenne, ha mással keresné a keresét, mert teljesen kibelezi áldozatait: a címen és a főszereplőn kívül szinte semmit nem hagy meg, ami az adott játékból készülő film igazi lelkét adná és így az teljesen elveszti hitelét, hiába költ súlyos pénzeket a megfilmesítési jogokra. Pont itt a baj, a játékkiadóknak ez is bevétel, nem nagyon érdekli őket tovább a dolog, a negatív kritika pedig úgysem őket, hanem magát Bollt éri. Elég csak megnézni, hogy jövőre "mindössze" 5 (ÖT!) filmet rendez, ami önmagában elég nonszensz... No, de most nem is erről van szó. Szóval, feltűnt sokaknak, hogy Boll akarná rendezni a Halo-ból készülő filmet is. Ez eljutott a Bungie fülébe is és rögtön cáfolták a pletykákat. Hozzátették, hogy egyelőre nincs meg a rendező, de amint lesz valami nagy bejelentenivalójuk (márpedig a film rendezőjének kiléte ennek számít), azt világgá fogják kürtölni, és nem az IMDb-n lesz csak olvasható. Szóval egyelőre megnyugodhatunk... Thanks Fester.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)