Hirdetés

[MOZi] Van Helsing Előzetes!

|

A Kárpátok magas hegycsúcsai között fekszik a misztikus és hírhedt Erdély - egy világ, ahol a gonosz sosem alszik, ahol a veszély úgy leselkedik ránk, akár a farkas, ahol a legvadabb álmainkban sem látott szörnyek kelnek életre... Megérkezik e tájra Van Helsing (Hugh Jackman), a leghíresebb szörnyvadász, hogy elejtse áhított áldozatát, Drakula Grófot és csatlakozzon Anna Valerious csapatához. Mert nekik közös a sorsuk... E remek akció-kaland filmnek tekinthetitek most meg az előzetesét. Előljáróban annyit, hogy büntetés lesz, de nagyon! Csodálatos helyszínek, fura arcok: Farkasember, Vámpír, Frankeintsein... minden adott! :) Lessétek és ámuljatok! Már csak május 13-ig kell várnunk rá...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)