Hirdetés

[MOZi] Visszatér a Terminátor?

|

Közel 4 éve annak, hogy végig nézhettük a Terminator 3 korántsem megnyugtató végét, és azóta alig hallottunk valamit a sorozat jövőéről. Nos úgy néz ki, hogy a legenda folyatódni fog, de most a mozi helyett otthon élvezhetjük majd a végítélet napjának megakadályozását.

Hirdetés

Ugyanis a következő project, ami a Terminator világából merít, egy TV sorozat lesz, ami a Sarah Connor Chronicles nevet fogja viselni. A főszerepeket Lena Headey, a 300-ból ismert spártai királyné és Thomas Dekker, a Heroes egyik szereplője fogja alakítani. A Josh Friedman által írt részek a Terminator 2 eseményei után veszik fel a fonalat, így valószínüleg Sarah és fia, John meneküléssel teli mindennapjait fogja feldolgozni. Hogy mikor kerül képernyőre a sorozat, arról még nincs pontos információ, de elég izgalmasan hangzik ahhoz, hogy nagy szeretettel várjuk :)


Egy kép a sorozatból
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)