Hirdetés

[MOZi] Woody és Buzz Lightyear visszatér

|

Az 1995-ben nagy sikert aratott, majd 1999-ben egy második részt is megélt páros ismét visszatér a mozivászonra. Immár a hivatalos bejelentés is megszületett, miszerint a Toy Story név ismét köztudatba kerül, egy harmadik rész erejéig (vagy talán még tovább is).

Hirdetés

Biztos sokatok érezte úgy mint én, amikor a közel másfél ura után, nyálcsorgatva tántorogtunk hazafelé a moziból, ledöbbenve, hogy milyen szép látványvilágot tárt elénk a film. Emlékeim szerint az elsõ animációs film volt, amit láttam. Talán az animációs filmek mérföldkövének is nevezhetnénk, mert akkor kezdte szárnyait bontogatni az ez a fajta megjelenítés a mozivásznakon. A második résztõl már el is várt a nézõ azt, amit kapott: szebb látványt, és kevésbé érdekes sztorit. Ennyi év után talán sikerül ismét nagyot alkotni a Pixarnak. És ha hihetünk a The Holywood Riporter értesüléseinek, akkor valamikor 2010-ben lehet, hogy újra az állunk után kutatva fogunk távozni a moziból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)