Hirdetés

[MOZi] World Trade Center Trailer!

|

Négy és fél évvel a tragikus szeptember 11-i terrortámadás után a filmesek eddigi gyászukat levetve elkészítették az ikertornyok elleni szervezett akcióra koncentráló alkotásaikat. Illetve annak napjára. Ugyanis az eszméletlen kritikai sikernek örvendő United 93 (melynek feliratozott előzetesét megtalálhatjátok aktuális lapunk DVD-mellékletén) és Oliver Stone még be nem mutatott World Trade Centere sem a becsapódó repülők történetére koncentrál. Előbbi a Washington felé tartó, de korábban földbe csapódó járat történetét meséli el, minimális helyszíneken, ismeretlen színészekkel. Paul Greengrass mozijával ellentétben Oliver Stone filmje azonban már igazi sztárokat vonultat fel, a főszerepet, egy, társával a mentés közben az épületben ragadt rendőrt például Nicholas Cage játsza. Az Amerikában augusztus 9-én debütáló alkotás előzetesét alant tölthetitek (ennél is nagyobb felbontásokért ide tessék kattintani!)

WORLD TRADE CENTER TRAILER
(Movie - 35,07MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)