Hirdetés

Mozik, játékok: a Marvel-Sega paktum

|

A Sega és a Marvel összebútorozott egy időre. A japán cég egyezséget kötött a képregényeiről elhíresült vállalattal, hogy három mozijukat is megjátékosítják.

Hirdetés

A három film, amiről szó van a „The Incredible Hulk”, a „Captain America” és a „Thor”. A Hulk-ból már 2008 nyarán játék lehet, a másik kettő pedig a mozikkal együtt érkezik (a remények szerint ez 2009). Az „Iron Man” című Marvel produkció játékváltozatáról már korábban megegyeztek a felek. Az együttműködés egyik eredménye, hogy Robert Downey Jr. És Edward Norton a Segánál is „bedolgozhat”, vagyis gamékban az ő hangjuk lesz hallható és a képük látható. A megállapodás amúgy különösen gyümölcsöző a Segának, mert így jogot kaptak arra, hogy az említett hősöket további játékokban is felhasználják, függetlenül attól, hogy az adott címnek lesz-e folytatása a mozikban. Egyébként a Marvelnek még három olyan szuperhős/ök megjátékosítási joga eladó, akiket hamarosan a vásznakon láthatunk: „The Avengers,” „Ant-Man”, és „Nick Fury”.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)