Hirdetés

MrBeast szerint a következő videója minden eddiginél nagyobbat fog szólni

|

Állítólag kétszer akkora lesz, mint a Squid Game alapján csinált produkciója.

Hirdetés

A YouTube egyik legismertebb arca meglehetősen megosztó. Bár sokat adakozik, gyakran teszi mások életét jobbá, még az is előfordult, hogy ezer halláskárosultnak segített visszanyerni a hallását, azonban ott a másik oldal, amely szerint civileket és nehéz helyzetben lévőket használ ki a nézettség érdekében - az egyik ilyen felhördülést kiváltó videója az volt, amikor ezer vak ember műtétjét fizette ki, egyeseknél odáig fajult a dolog, hogy jótékonyságpornónak nevezték a dolgot. 

Az utóbbi hónapokban aztán különböző dolgok miatt került reflektorfénybe: hol arról szóltak a hírek, hogy egy egész utcát vásárolt a családjának és az alkalmazottainak, hol Arnold Schwarzenegger figyelmét keltette fel a gyúrásával, hol a hamburgerezője miatti jogi csatározástól volt hangos a net.

Hirdetés

MrBeast legnépszerűbb videója a 2021. november 24-én feltöltött "$456,000 Squid Game In Real Life!" című tartalom, amely a Netflix híres Nyerd meg az életed sorozatának költséges újrateremtése volt, és jelenleg 480 millió megtekintésnél tart. Ezt viszonyításképpen jegyeztük meg, ugyanis a tartalomgyártó most azt mondja, hogy a következő produkciója minden korábbinál nagyobbat fog ütni: az eddigi legnagyobb videó lesz, amely kétszer akkora díszleteket fog tartalmazni, mint a Squid Game show, és ennek megfelelő költségvetéssel is rendelkezik.

Az alábbi ízelítőben beszél erről, megemlítve, hogy a világ minden országából elhoz egy feliratkozót, hogy megmérkőzzön az Extreme Olympics házi verziójában. A videóra augusztus 19-én számíthatunk, és ilyesfajta izgalmakra kell készülni: 

Hogy pontosan mekkora büdzsé kell egy ekkora volumenű projekt összehozásához, azzal kapcsolatban nem kell a fantáziánkra hagyatkoznunk, ugyanis MrBeast az egyik felhasználónak elárulta, hogy a csapat több mint 4 millió dollárt költött a produkcióra. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)