Hirdetés

MSI GeForce GTX 260 videokártya Harley Quinn testével

|

A tajvani gyártó különleges kiadással szeretné népszerűsíteni GTX 260-as kártyáit és a Batman: Arkham Asylum játékot.

Hirdetés

Nem ez az első példa, hogy az MSI egy igen nagy népszerűségnek örvendő játékkal próbálja meg feldobni egy picit a termékkínálatát. A TwinFrozr hűtéssel felszerelt GeForce GTX 260-as változatot például Lara Croft legújabb kalandjaival próbálták népszerűsíteni, a kártya dobozán egyértelműen látszott - konkrétan Lara feje már csak félig fért rá a doboz dizájnra -, hogy miért is választották kedvenc Laránkat az újdonság népszerűsítéséhez.

Valami hasonló történik most is, az N260GTX-T2D896 és N260GTX-T2D896-OC vezérlőket speciális körítéssel kínálja az MSI. A kártyák dobozára és a hűtésre a Batman: Arkham Asylum játékból megismert Harley Quinn került, aki a lehető legjobb pózban tekint rá a kártya tulajdonosára. Igazán kár, hogy beszerelve a matrica pont lefelé néz, így még a plexi oldallappal felszerelt számítógépházak tulajdonosai is csak a dobozban gyönyörködhetnek használat közben.

Az akció egyébként nem csak arról szól, hogyan tegyünk szebbé egy grafikus kártyát, hanem a dobozba rejtett kupon segítségével maga a játék is letölthetővé válik, tehát Harley Quinn mellett egy remek teljes játékot is kapunk a GTX 260 mellé.

Az alapváltozat az NVIDIA referencia ajánlásának megfelelő órajeleken ketyeg, a nyomtatott áramkör kialakítása és a hűtés azonban egyedi. A gyárilag tuningolt verzió értelemszerűen emelt üzemfrekvenciákat kapott, a grafikus mag 620, míg a 896 megabájtnyi GDDR3-as memória effektíve 2100 megahertzen ketyeg.

A kártyák áráról és hazai megjelenéséről sajnos semmit sem tudunk , csupán annyi derült ki, hogy igen korlátozott számban lesz elérhető a Harely Quinn-nel feldobott széria.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)