Hirdetés

MTV Kultúrház Video pályázati felhívás

|

Az Internet Hungary és az MTV Kultúrház video pályázatot írt ki Magyarország – ahogy én látom címmel.

Hirdetés

Az Internet Hungary és az MTV Kultúrház az interneten bolyongó vagy még fel sem került amatőr film és video alkotások összegyűjtése és nyilvános bemutatása céljából pályázatot írt ki Magyarország – ahogy én látom címmel. A maximum 3 perces filmeket két kategóriában nyújthatják be a pályázók: Szubjektív-humoros, szórakoztató rövidfilm (pl.: kandikamera, realityshow, átverőshow, kabaré, talk-show stb.), valamint dokumentum-, riportfilm (non-fiction), tényfeltáró vagy oknyomozó riport, tudósítás. A pályázat zsűrije: Baló György, Doránszky (Dobó) Mátyás, Erdős Gábor, Kert Attila, Weyer Balázs. A díjnyertes filmeket az MTV-Kultúrház című műsora bemutatja a nagyközönség és a szakma számára, valamint a legkiemelkedőbb munkák és alkotóik a következő díjakat kapják:

I. helyezett 1 db Sun ULTRA 20 munkaállomás
II. helyezett 1 db DV kamera a blogter.hu jóvoltából
III. helyezett 1 db Sun LCD monitor

A részletes pályázati kiírás és nevezési lap letölthető www.mediahungaria.hu/internet-palyazat/ honlapról. A nevezéseket 2006. szeptember 28-án 16.00 óráig lehet benyújtani.

Az eredményhirdetésre és a díjak átadására 2006. október 17-én az Internet Hungary 2006 Konferencián megrendezett díjkiosztó ünnepségen kerül sor. A nevezett alkotások a www.videa.hu és a www.videobomb.hu oldalakon nyilvános bemutatásra kerülnek. A verseny menetéről, eredményéről a www.internethungaria.hu oldalon lehet informálódni és az eredményhirdetést követően a díjazott munkák is megtekinthetők lesznek ezen az oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)